Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

Goedkope driewielers voor volwassenen

Bent u op zoek naar een goedkope en betaalbare driewieler voor volwassenen? Dan zit u bij Trigo Fietsen goed. In ons assortiment komt u comfortabele (elektrische) en stabiele driewielers tegen. Iedere driewielfiets staat garant voor een veilige en ontspannen rit. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van onze modellen.

Wat kost een driewielfiets?

Wilt u graag een driewielfiets kopen? Dan wilt u uiteraard ook de kosten van een driewieler weten. De aanschafprijs van een driewieler kan sterk variëren, dit is afhankelijk van het model, de specificaties en eventuele extra functies. Om u goed op weg te helpen, zetten we de kosten van een standaard driewieler en een elektrische driewielfiets op een rijtje.

Elektrische driewielers

Wilt u onbezorgd genieten van uw fietstocht? Heeft u wat minder kracht in uw benen, een verminderd evenwichtsgevoel of last van uw rug? Dan is een elektrische driewieler een goede investering. De prijzen van onze elektrische driewielfietsen lopen uiteen, variërend van ongeveer €4500 tot €8500. Bekijk bijvoorbeeld de Roma driewieler, dit is een ideaal instapmodel dat zeer gebruiksvriendelijk is. Deze driewieler biedt extra veiligheid en zekerheid voor iedereen die moeite heeft met het behouden van evenwicht. 

Met één druk op de knop zet u de elektrische ondersteuning eenvoudig aan. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Bosch Active-Line-aandrijving. Heeft u meer budget te besteden? Dan adviseren we een model als de Combo. Deze fiets is voorzien van een brede zadel met rugleuning. Dankzij de achteren verschoven zitpositie en het hoge ervaart u veel comfort, ook tijdens de langere ritten. Door de e-aandrijfsysteem van Bosch en een krachtige 500Wh-accu is de Combo een betrouwbare ondersteuning in uw dagelijkse leven.

Standaard driewielers

Wanneer u niet te veel geld wil uitgeven, dan passen onze standaard driewielers beter bij uw budget. Maar ook wanneer u genoeg kracht heeft in uw benen of langere ritten goed kan volhouden, past een driewieler goed bij u. Deze driewielfietsen worden exclusief trapondersteuning geleverd, wat een groot verschil maakt in de aanschafkosten. De prijzen van onze driewielers lopen uiteen, variërend van ongeveer €1750 tot €4000

Bekijk de Scootertrike FM, dit is een perfect instapmodel dat bekend staat om gebruiksgemak. Het grote zadel zorgt voor een comfortabele zithouding, zodat grotere afstanden geen probleem zijn. Een van onze goedkopere modellen is de Proven driewieler. Dankzij de vorm van het frame en de hoek van het zadel lijkt deze driewielfiets sprekend op een klassieke tweewieler. Behalve een 3-versnellingssysteem met terugtraprem is er ook een parkeerrem die het gemakkelijk maakt om op en af te stappen.

Heeft u uw wensen en budget al vastgelegd? Vergelijk dan meerdere fietsen met elkaar en vraag ook een gratis proefrit aan. Met een proefrit ervaart een driewielfiets het beste. Komt u er niet uit? Neem dan contact op en onze specialisten helpen u graag verder.

Trigo Driewielfietsen
Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.
Brochure

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Passie voor fietsen

Adviesgesprek met een specialist.

Trigo Driewielfietsen
Adviesgesprek met een specialist.
Zomershow - Site banner