Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Profiteer van onze services.

Om optimaal te genieten van uw driewieler is het belangrijk dat u vooraf goed geadviseerd wordt en na aanschaf goede service ontvangt. Onze specialisten staan altijd aan uw zijde.

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

Onze inbegrepen services

Trigo streeft ernaar dat u, zo lang als mogelijk, onafhankelijk de dingen kunt blijven doen die u graag altijd gedaan heeft en nog steeds wilt doen.

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Tijdens een proefrit aan huis kunnen we verschillende modellen testen zodat u het verschil zelf kunt ervaren. We adviseren u over de verschillende modellen en de mogelijkheden. Alles vrijblijvend en zonder druk zodat u rustig de tijd heeft om uw ervaring te laten bezinken.

Adviesgesprek met een specialist.

Bij Trigo vinden we het belangrijk dat u correct en volledig geadviseerd wordt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt en weer vertrouwd en zelfstandig kunt fietsen. Ervaar het gevoel van vrijheid en geniet van onze service voor en na uw aankoop. 

Service & onderhoud
bij u aan huis.

Ondanks onze hoge kwaliteit producten, kan er natuurlijk altijd behoefte zijn aan service. Ook dan staan we voor u klaar en ook dan komen we vanzelfsprekend bij u aan huis. Zo lang mogelijk genieten van uw driewieler? Laat onze specialisten langskomen voor onderhoud.