Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Review van John

Mijn broer en ik zijn al jaren gewend om op zaterdag samen naar de voetbal te gaan. Door Parkinson werd dit voor mij op den duur onmogelijk om op een ‘gewone’ fiets te rijden. Het op- en afstappen werd zo moeilijk dat ik toen heb besloten om niet meer te fietsen. Tot grote teleurstelling van mijn broer, want een gedeelte van ons leven werd op deze manier opeens afgesloten.

 

Tot enige tijd geleden; ik zat een blaadje te lezen en zag opeens een advertentie van Trigo met de driewielfietsen. Mijn hart maakte een sprongetje en heb direct mijn broer gebeld met de vraag wat hij hier van vond. “Gelijk regelen John!” riep hij. Ik Trigo gebeld en binnen een paar dagen stonden ze met een bus vol fietsen voor de deur. Na een kopje koffie gedaan te hebben, waarbij de adviseur veel vragen stelde om zo erachter te komen wat voor mij een juiste fiets is, ben ik gaan proeffietsen. Wat een verademing! Ik kon weer op een veilige manier op- en afstappen zonder mezelf zorgen te maken over het omvallen met de fiets. Ik heb toen gekozen voor de driewielfiets Combo, een vlot model en met de Bosch middenmotor wordt het fietsen zo makkelijk.

 

Mijn broer en ik kunnen na al die maanden weer gezellig samen voetbal kijken bij onze favoriete club. Wat hebben wij dit gemist zeg! Door de driewielfiets is mijn wereld weer een stuk groter geworden. Hele grote afstanden fiets ik niet, want dat heb ik nooit gedaan. Wel fiets ik meer dan vroeger, omdat het fietsen op een driewieler veel rustiger fietst dan een ‘gewone’ fiets. Verder kan ik heel gemakkelijk de boodschappen weer doen wat mij onafhankelijk maakt van de mensen om mij heen.

 

Kortom: De driewielfiets heeft mijn leven weer een stuk aangenamer gemaakt doordat ik weer de dingen kan doen die ik altijd graag heb gedaan. Ik wil Trigo dan ook hartelijk bedanken voor de goede service!