Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Review van Anne

Vroeger was ik gewend om iedere dag met de fiets erop uit te gaan. Of het nu voor werk, een stukje in de natuur te fietsen of boodschappen te halen; alles deed ik met de fiets. Door mijn evenwichtsstoornis werd dit steeds lastiger, zeker met het op- en afstappen. Na een tijdje werd het steeds erger en durfde ik niet meer op de fiets te stappen, wat een gemis!

Via een vriendin waar ik veel mee fietste, hoorde ik dat een kennis van haar een driewieler had aangeschaft. In eerste instantie moest ik een beetje lachen en dacht bij mezelf: “Een driewieler is toch voor gehandicapten?”. Toen ik ’s avonds thuis kwam, vertelde ik het tegen mijn man en die was erg enthousiast over het idee van een driewieler. Ik moest het nog eens goed bedenken en liet er een nachtje overheen gaan. Twee dagen later ben ik toch maar eens gaan googelen op driewielfietsen voor volwassenen en kwam Trigo Fietsen tegen. Mijn vriendin had ook al een blaadje gegeven waar een advertentie van Trigo in stond. Wat mij erg verbaasde waren de vlotte driewielers die zij aanboden. Ik heb toen een brochure aangevraagd, deze had ik binnen 2 werkdagen in huis en werd erg enthousiast over deze fietsen. Toen heb ik met Trigo gebeld en deze konden dezelfde week nog langskomen om de fietsen bij mij thuis te proberen! Na een uitgebreid advies heb ik toen besloten om de driewieler Scoobo te kopen, wat een genot!

De dingen die ik vroeger op de fiets gewend was te doen, konden opeens allemaal weer! Ik kan weer zelfstandig naar mijn vriendinnen toe, mijn favoriete rondje door het bos doen enzovoorts. Wat een heerlijk gevoel van vrijheid geeft het fietsen mij toch. Zelfs mijn kleinkinderen valt het op dat ik veel vaker langs kom, dus ook zei zijn er blij mee.

De fiets gebruik ik voor de eerder vermelde doeleinden. De ene keer fiets ik een heel eind (wat geen probleem is door de lichte bediening en de heerlijke zitting met rugleuning) en fiets ik soms wel 50 kilometer. De accu is dan nog niet leeg! Wel ga ik tijdens zulke afstanden even lekker een kopje koffie drinken met een stuk appeltaart erbij om een beetje uit te rusten. Dit soort afstanden fiets ik ongeveer één keer in de twee weken. De fiets gebruik ik het meeste voor ritjes naar de supermarkt en (klein)kinderen. Door de handige mand achterop kan ik eenvoudig mijn boodschappen meenemen of cadeautjes voor de kleinkinderen.

Tot slot wil ik nog wel vermelden dat ik enorm verrast en blij ben met de service van Trigo. Ze hebben mij uitgebreid advies gegeven, de fiets helemaal afgesteld op mijn lichaam bij aflevering en ook daarna, als ik wat vragen had, zijn ze goed bereikbaar en hebben ze een duidelijk antwoord op mijn vragen.