Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

Elektrische driewielfiets kopen

Bent u van plan om een elektrische driewielfiets te kopen? Een driewielfiets biedt meer stabiliteit dan een traditionele tweewieler, dit is vooral handig voor mensen met evenwichtsproblemen, mobiliteitsbeperkingen of senioren die zich niet comfortabel voelen op een tweewieler. Een elektrische driewieler is voorzien van twee wielen aan de achterzijde, zodat u niet kunt omvallen. Moet u stoppen bij een stoplicht of heeft u uw bestemming bereikt? U kunt gerust blijven zitten op uw driewielfiets en langzaamaan de reis voorzetten. Daarnaast draagt het rijden op een elektrische driewielfiets bij aan een actievere levensstijl. Fietsen zorgt voor een verbeterde gezondheid en verhoogde spierkracht. Hoog tijd om over te stappen op een elektrische driewielfiets. 

Stappenplan voor het kopen van een driewielfiets

Wanneer u geïnteresseerd bent in het kopen van een elektrische driewielfiets, dan zijn er verschillende stappen om de juiste fiets voor jouw behoeften te vinden. 

  1. Onderzoek: begin eerst met een goed onderzoek naar verschillende modellen en specificaties. Bekijk ook de kenmerken zoals het aandrijfsysteem, batterijduur, maximaal bereik en de mogelijkheden van het display. 
  2. Budget: bepaal uw budget voor de aankoop van de fiets. Onze elektrische driewielfietsen variëren sterk in prijs, van ongeveer €4500 tot €8500, dit is afhankelijk van het model en specificaties. Stel een budget vast dat past bij uw financiële mogelijkheden. 
  3. Proefit: Om een elektrische driewielfiets zo goed mogelijk te ervaren, vraagt u een gratis proefrit aan voor meerdere modellen. Hierdoor kunt u direct het comfort, de wendbaarheid en de algemene rijervaring goed beoordelen. 
  4. Extra opties: Heeft u een keuze kunnen maken? Bekijk dan de extra opties voor uw nieuwe driewielfiets. Bij sommige modellen heeft u de keuze uit een afdekhoes, stokhouder, spiegels of een extra mandje aan de voorzijde. Hierdoor heeft u een driewielfiets die aan al uw behoeften voldoet.

Kortom, het kopen van een elektrische driewielfiets vraagt om de nodige aandacht en tijd. Kies voor een driewielfiets die vertrouwd aanvoelt. Weet u niet precies voor welke modellen u een proefrit wil aanvragen? Neem dan contact op met Trigo Fietsen en onze specialisten helpen u graag verder.

Trigo Driewielfietsen
Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.
Brochure

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Passie voor fietsen

Adviesgesprek met een specialist.

Trigo Driewielfietsen
Adviesgesprek met een specialist.