Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Driewielfietsen voor senioren

Geniet optimaal met een comfortabele (elektrische) en stabiele driewielfiets voor senioren. Een veilige driewieler geeft u het zelfvertrouwen weer terug om van de buitenlucht te genieten.

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

Driewielfietsen voor senioren

Geniet optimaal met een (elektrische) driewieler voor senioren. Een veilige driewielfiets geeft u het zelfvertrouwen weer terug om van de buitenlucht te genieten.

Stabiele driewielfietsen voor senioren

Bent u op zoek naar veilige en moderne driewielfietsen voor senioren? Bij Trigo Fietsen komt u stabiele driewielfietsen tegen met een modern design of elektrische modellen voor een comfortabele rit. Wanneer fietsen op een tweewieler niet meer soepel gaat of niet meer mogelijk is, is een driewielfiets voor senioren een uitstekende keuze. Hierdoor blijft u mobiel en blijft u genieten van de heerlijke fietstochten. Fietsen is vrijheid en met een driewielfiets heeft u altijd het vrijheidsgevoel.

We zien steeds vaker dat senioren overstappen naar een stabiele driewielfiets. Veilig fietsen met een tweewieler vraagt om een goede coördinatie. Maar als u wat minder kracht in uw benen heeft, een verminderd evenwichtsgevoel of snel last heeft van uw rug, bieden driewielers de uitkomst. Een driewielfiets voor senioren biedt extra veiligheid en zekerheid voor ouderen of mensen die moeite hebben met het behouden van evenwicht.

Driewielers voor senioren

Driewielfietsen met een lage instap

Onze stabiele driewielfietsen staan bekend om een lage instap, zodat u eenvoudig en snel uw fietstocht begint. Doordat de stang laag bij de grond zit, hoeft u uw been niet te hoog te tillen. Stap met één been over de verlaagde stang en neem comfortabel plaats op het zadel. Bij de meeste driewielfietsen gaat u eerst zitten, leunt u tegen de rugleuning en brengt u met gemak uw been over de stang. Neem plaats in de aangename stoel met rugleuning en u bent klaar om weg te fietsen.

Bij sommige modellen is het mogelijk om de comfortabele stoel moeiteloos in hoogte en zithoek te verstellen, zodat u altijd de juiste zithouding vind. Gaat u een ontspannende fietstocht maken, een klein blokje om of boodschappen doen in de stad? Onze stabiele driewielfietsen voor senioren staan garant voor een veilige en heerlijke fietsrit. Alle modellen zijn voorzien van een mand aan de achterzijde, zodat u gemakkelijk uw boodschappen of andere spullen meeneemt. Hierdoor heeft u altijd 2 handen aan het stuur.

Driewielfietsen voor senioren ​

Elektrische driewielfietsen voor senioren

De meeste modellen uit ons assortiment zijn in de standaarduitvoering (zonder elektrische ondersteuning) én als e-bike (met elektrische trapondersteuning) te verkrijgen. Veel senioren kiezen voor een elektrische driewielfiets, omdat het garant staat voor een comfortabele fietstocht. Een stabiele driewielfiets met elektrische trapondersteuning geeft u een duwtje in de goede richting. Het wegfietsen kost minder kracht, u kunt langere afstanden pakken en u heeft altijd ondersteuning wanneer u moe wordt. Met één druk op de knop zet u de elektrische ondersteuning eenvoudig aan. Daarna kunt meetrappen op een tempo dat u prettig vindt. U kunt de elektrische ondersteuning uitzetten, deels aanzetten, of volledig benutten. Heeft u interesse in een elektrische driewielfiets voor senioren? Bekijk onze modellen en vraag een proefrit aan.

Klantenservice
Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.
Brochure

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Passie voor fietsen

Adviesgesprek met een specialist.

Passie voor fietsen
Adviesgesprek met een specialist.