Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Driewielers voor volwassenen

Geniet optimaal met een sportieve en comfortabele (elektrische) driewieler voor volwassenen. Een veilige driewielfiets geeft u het zelfvertrouwen weer terug om van de buitenlucht te genieten.

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

Driewielers voor volwassenen

Geniet optimaal met een (elektrische) driewieler voor volwassenen. Een veilige driewielfiets geeft u het zelfvertrouwen weer terug om van de buitenlucht te genieten.

Sportieve driewielers voor volwassenen kopen

Bent u op zoek naar veilige en sportieve driewielers voor volwassenen? Bij Trigo Fietsen komt u standaard driewielers tegen met een moderne uitstraling en elektrische driewielers voor een comfortabele fietsrit. Wanneer fietsen op een tweewieler niet meer soepel gaat of niet meer mogelijk is, dan is een driewieler voor volwassenen een uitstekende keuze. Hierdoor blijft u mobiel en blijft u genieten van de heerlijke fietstochten. Fietsen is vrijheid en met een driewielfiets heeft u altijd het vrijheidsgevoel. 

We zien steeds vaker dat volwassenen overstappen naar een stabiele en sportieve driewieler. Veilig fietsen met een tweewieler vraagt om een goede coördinatie. Maar als u wat minder kracht in uw benen heeft, een verminderd evenwichtsgevoel of snel last heeft van uw rug, bieden driewielers de uitkomst. Een driewieler voor volwassenen biedt extra veiligheid en zekerheid voor mensen die moeite hebben met het behouden van evenwicht.

Driewielers met een lage instap

Onze sportieve driewielfietsen staan bekend om een lage instap, zodat u eenvoudig en snel uw fietstocht begint. Doordat de stang laag bij de grond zit, hoeft u uw been niet te hoog te tillen. Stap met één been over de verlaagde stang en neem comfortabel plaats op het zadel. Bij de meeste driewielfietsen gaat u eerst zitten, leunt u tegen de rugleuning en brengt u met gemak uw been over de stang. Neem plaats in de aangename stoel met rugleuning en u bent klaar om weg te fietsen. Bij sommige modellen is het mogelijk om de comfortabele stoel moeiteloos in hoogte en zithoek te verstellen, zodat u altijd de juiste zithouding vindt. 

Gaat u een ontspannende fietstocht maken, een klein blokje om of boodschappen doen in de stad? Onze sportieve driewielers voor volwassenen staan garant voor een veilige en heerlijke fietsrit. Alle modellen zijn voorzien van een mand aan de achterzijde, zodat u altijd uw boodschappen of andere spullen gemakkelijk meeneemt. Hierdoor heeft u twee handen aan het stuur en is een onbezorgde rit gegarandeerd. Vraag een proefrit aan en ontdek uw favoriete (elektrische) driewieler.

Driewielers voor volwassenen

Elektrische driewielers voor volwassenen

De meeste modellen uit ons assortiment zijn in de standaarduitvoering (zonder elektrische ondersteuning) én als e-bike (met elektrische trapondersteuning) te verkrijgen. Veel volwassenen kiezen voor een elektrische driewieler, omdat het garant staat voor een comfortabele fietstocht. Een driewieler met elektrische trapondersteuning geeft u een duwtje in de goede richting. Het wegfietsen kost minder kracht, u kunt langere afstanden pakken en u heeft altijd ondersteuning wanneer u moe wordt. Met één druk op de knop zet u de elektrische ondersteuning aan. Daarna kunt u meetrappen op een tempo dat u prettig vindt. U kunt de elektrische ondersteuning uitzetten, deels aanzetten, of volledig benutten. Heeft u interesse in een elektrische driewieler voor volwassenen? Bekijk onze sportieve modellen en vraag een proefrit aan.

Klantenservice
Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.
Brochure

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Passie voor fietsen

Adviesgesprek met een specialist.

Passie voor fietsen
Adviesgesprek met een specialist.