Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

Driewieler fiets voor ouderen

Bent u op zoek naar een veilige driewieler fiets voor ouderen? Met de stabiele (elektrische) driewielfietsen van Trigo krijgt u het zelfvertrouwen weer terug. Stap op één van onze handige fietsen en geniet comfortabel van de buitenlucht. 

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

Driewieler fiets voor ouderen ​

Bent u op zoek naar een veilige driewieler fiets voor ouderen? Met de (elektrische) driewielfietsen van Trigo krijgt u het zelfvertrouwen weer terug. Stap op één van onze handige fietsen en geniet comfortabel van de buitenlucht.

Stabiele driewieler voor ouderen

Wilt u graag een veilige en stabiele driewieler fiets voor ouderen aanschaffen? Dan zit u bij Trigo Fietsen goed! In ons kwalitatieve assortiment komt u driewielers tegen met een sportieve uitstraling en elektrische driewielfietsen voor een ontspannen rit. Wanneer fietsen op een tweewieler instabiel en onzeker is, is een stevige driewielfiets voor ouderen een goede keuze. Een tweewieler vraagt om een goede coördinatie. 

Als u wat minder kracht in uw benen heeft, een verminderd evenwichtsgevoel of snel last heeft van uw rug, dan is een driewieler de uitkomst. We zien steeds vaker dat ouderen overstappen naar een stabiele driewielfiets. Doordat u twee achterbanden heeft, zit u een stuk zelfverzekerder op uw fiets. Hierdoor blijft u mobiel en kunt u blijven genieten van uw fietstochten. Een driewieler biedt veiligheid en zekerheid voor mensen die moeite hebben met het behouden van hun evenwicht.

Driewieler fiets voor ouderen

Elektrische driewieler fiets voor ouderen

Ons assortiment bestaat uit twee soorten fietsen, elektrische driewielfietsen en driewielers zonder elektrische ondersteuning. Omdat een driewieler met elektrische trapondersteuning veel voordelen biedt, kiezen ouderen vaker voor dit model. Een e-bike staat garant voor een ontspannen en veilige fietsrit. Het wegfietsen kost veel minder kracht, u kunt langere afstanden pakken en u heeft altijd ondersteuning wanneer u moe wordt. 

Met één druk op de knop zet u de elektrische driewielfiets eenvoudig aan. Vervolgens trap u mee op een tempo dat u fijn vindt. U kunt de elektrische ondersteuning uitzetten, deels aanzetten, of volledig benutten. Heeft u interesse in een elektrische driewieler voor ouderen? Vraag een proefrit aan en ontdek de voordelen van onze stabiele driewielfietsen.

Driewieler fietsen met een lage instap

Het voordeel van onze stabiele driewielfietsen is dat ze een lage instap hebben. Doordat de fietsstang zeer laag bij de grond zit, hoeft u uw been niet te hoog te tillen. Ideaal voor ouderen die slecht ter been zijn of minder flexibel zijn. U stapt eenvoudig met één been over de stang en neem plaats op het comfortabele zadel. Bij sommige modellen gaat u eerst zitten, leunt u vervolgens tegen de rugleuning en brengt u als laatste uw been over de stang. 

De Scoobo driewieler en Scootertrike FM heeft een aangename stoel voor een ontspannen zithouding. Het is zelfs mogelijk om de comfortabele stoel moeiteloos in hoogte en zithoek te verstellen, zodat u altijd de juiste houding vindt. Gaat u een ontspannende rit maken, een klein blokje om of boodschappen doen in de stad? Onze veilige driewielers voor ouderen staan garant voor een heerlijke fietsrit. Alle modellen zijn voorzien van een handige mand aan de achterkant, zodat u gemakkelijk uw boodschappen of andere spullen meeneemt. Plan een proefrit in en ervaar het gemak van een stabiele (elektrische) driewieler fiets voor ouderen.

Klantenservice
Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.
Brochure

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Passie voor fietsen

Adviesgesprek met een specialist.

Passie voor fietsen
Adviesgesprek met een specialist.