Gemiddelde waardering

9.5/10

Gratis proefrit
bij u thuis.

Ontdek onze
modellen.

Hulp nodig
met uw keuze?

Menu

3 wieler fiets voor volwassenen

Bent u op zoek naar een 3 wieler fiets voor volwassenen? Dan zit u bij Trigo Fietsen goed. In ons uitgebreide assortiment komt u comfortabele en stabiele 3 wieler fietsen tegen. Ieder model staat garant voor een veilige en ontspannen rit. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van ons aanbod.

Geen zorgen, wij komen naar uw huis voor al onze services.

3 wieler fiets voor volwassenen

Bent u op zoek naar een 3 wieler fiets voor volwassenen? Dan zit u bij Trigo Fietsen goed. In ons uitgebreide assortiment komt u comfortabele en stabiele 3 wielers fietsen tegen. Ieder model staat garant voor een veilige en ontspannen rit. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van ons aanbod.

Sportieve 3 wieler fietsen voor volwassenen

Als u wat minder kracht in uw benen heeft of een verminderd evenwichtsgevoel, dan bieden onze 3 wieler fietsen de uitkomst. Bij Trigo Fietsen komt u stabiele en veilige fietsen tegen met een moderne uitstraling. U heeft de keuze uit onze standaard modellen (zonder trapondersteuning) en de elektrische uitvoeringen. Veel volwassenen kiezen voor een elektrische 3 wieler fiets, omdat deze uitvoering garant staat voor een comfortabele en ontspannen fietstocht. Het wegfietsen kost u minder kracht, u kunt langere afstanden pakken en u heeft altijd ondersteuning wanneer u moe wordt. 

Met één druk op de knop zet u de elektrische trapondersteuning aan. Daarna kunt u meetrappen op een tempo dat u fijn vindt. U kunt de elektrische ondersteuning uitzetten, deels aanzetten, of volledig benutten. Hierdoor blijft u mobiel en blijft u genieten van de heerlijke fietstochten. Kortom, een 3 wieler fiets voor volwassenen biedt extra veiligheid en zekerheid voor iedereen die moeite heeft met het behouden van hun evenwicht. Heeft u interesse in een specifiek model? Vraag dan een gratis proefrit aan en ervaar zelf het gemak van een driewieler fiets. 

3 wieler fietsen met een lage instap

Onze 3 wieler fietsen staan bekend om een lage instap, zodat u gemakkelijk uw fietstocht begint. Doordat de stang laag bij de grond zit, hoeft u uw been niet te hoog te tillen. Stap met één been over de verlaagde stang en neem comfortabel plaats op het zadel. Bij sommige 3 wieler fietsen is het mogelijk om de stoel moeiteloos in hoogte en zithoek te verstellen, zodat u altijd de juiste zithouding vindt. Gaat u een lange fietstocht maken, een klein blokje om of boodschappen doen in de stad? Onze sportieve fietsen voor volwassenen staan garant voor een veilige fietsrit. Alle modellen zijn voorzien van een mand aan de achterzijde, zodat u altijd uw boodschappen of andere spullen gemakkelijk meeneemt. Daarnaast heeft u twee handen aan het stuur en is een onbezorgde rit gegarandeerd. Vraag een proefrit aan en ontdek uw favoriete (elektrische) 3 wieler fiets.

Driewielers voor volwassenen
Klantenservice
Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.
Brochure

Vrijblijvende proefrit
bij u aan huis.

Passie voor fietsen

Adviesgesprek met een specialist.

Passie voor fietsen
Adviesgesprek met een specialist.